Arena Copiilor este ACASĂ pentru mine şi soţul meu, Dani, dar mai ales pentru copiii noştri, Antonia şi Ecaterina, fetele noastre care reprezintă motorul a tot ceea ce înseamnă Arena Copiilor şi ne propunem să devină ACASĂ pentru cât mai multe familii.

Ca părinţi simţim adesea nevoia de a petrece în iubire, armonie şi pace cu copiii noştri. Uneori pare imposibil să ne rupem din activităţile cotidiene, din obligaţiile profesionale şi să ne dedicăm acolo unde ne cheamă inima cel mai mult. Pentru că ştim foarte mulţi părinţi care au aceleaşi frământări, ne-am gândit să facem cumva ca şi noi şi ei să avem un loc pe care să-l putem accesa ori de câte ori vrem să ne simţim ca ACASĂ. Un loc de poveste unde să îi vedem pe copii şi părinţi fericiţi, un loc unde să existe joc, descoperire, iubire, cunoaştere, dorinţe împlinite…

Ne-am gândit să oferim tot ceea ce nouă ca părinţi ne-ar fi de folos:

un loc de joacă inedit în care avem şi o căsuţă din lemn în marime naturală concepută special pentru copii

un program de Afterschool care să vină în sprijinul părinţilor cu program prelungit de lucru sau pentru cei care pur şi simplu au activităţi unde nu pot fi însoţiţi de copii.

spaţiu şi resursele necesare pentru organizarea unor petreceri memorabile atât pentru copii, cât şi pentru celelalte categorii de vârstă cu scenă, videoproiector, sonorizare etc.

ateliere diverse

o bibliotecă vie care să îi ajute pe copii să iubească lectura

o zonă cu laser tag, generoasă şi deosebit de căutată de copii şi nu numai

un club al părinţilor unde să ne spunem toate ofurile…, o cafenea pentru cei mai iubitori părinţi

o emisiune de televiziune care să adune la un loc toate cele de mai sus, sub un concept unic numit Lumea Copiilor.

Am ales zona Bucium, deoarece este o zon[ nepoluată, pitorească, bogată în privelişti superbe, o zonă retrasă care poate permite nelimitarea decibelilor copiilor atunci când aceştia sunt…fericiţi! Pe timpul verii, curtea este amenajată cu locuri pentru odihnă, joacă şi studiu şi are o suprafaţă de 600 mp.